випічки, яку вона виявила, коли у її доньки була алергію на шоколад.
Відчувши неймовірну радість від готування десертів для своєї родини, вона вирішила розпочати власний кондитерський бізнес у Краматорську.
Проте, внаслідок російського вторгнення, Юлії довелося покинути своє рідне місто разом із своїм підприємством. Разом з родиною вони знайшли пристановище на Закарпатті. Незважаючи на труднощі, з якими їм довелося зіткнутися, жінка не залишалася осторонь.
Юлія вирішила піти далі і пройти навчання з виробництва шоколаду. Вона навіть перевезла обладнання зі своєї кондитерської у Краматорську, спрямоване на відновлення свого виробництва. Її наполегливість і сміливість призвели до того, що нині Юлія має успішний бізнес, спеціалізуючись на виготовленні корисних солодощів, які підходять для всієї родини, незалежно від віку.